Haettu sivustolta 10.10.2024 Curryparsa-pekonismörrebrød Curryparsa-pekonismörrebrød Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 20 min laktoositon
Terveisiä Kööpenahamista. Tässä leipä, jossa mukana mauista ne kaikkein klassisimmat. Jostain syystä muuten himpun tylsä säilykeparsa toimii suolaisen makean pekonin kanssa jopa paremmin kuin tuore keitetty parsa. Varsin klassiset maut – liha, kasvis, pekonista tykkää kaikkia. Suolaisen makea pekoni. Ainekset 10 hlö annosta Curry-parsasalaatti: 0,3 kg herkkusieni rypsiöljy paistamiseen 0,4 kg valkoinen parsa (säilyke toimii mainiosti) 0,1 kg täysmajoneesi, laktoositon 0,005 kg curryjauhe 0,05 kg ranskankerma, laktoositon suola ja mustapippuri Lisäksi: 0,3 kg pekoni 1 kpl Myllyn Paras Maalaisleipä 350 g 0,05 kg suolakrassi Ohje 1. Lohko herkkusienet, ruskista rypsiöljyssä ja jäähdytä. 2. Leikkaa valutetut parsat noin 1,5 cm:n paloiksi ja sekoita joukkoon loput salaattiainekset. Anna maustua hetken kylmässä. 3. Ruskista pekoni rapeaksi ja valuta ylimääräinen rasva pois. Leikkaa maalaisleipä viipaleiksi ja paahda pinnat kevyesti. 4. Kokoa salaatti leipäviipaleen päälle. Viimeistele pekoniviipaleilla ja krassilla. Resepti: Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Lounasleipä Kuva Kylmäsavuporo-rieskakakku Kuva Gluteeniton cheddar-porkkanavoileipäkakku
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua