Ihastuttavan äitienpäiväkakun valmistat helposti tarjolle sulatusvalmiista levykakuista. Mansikkalevykakku on klassikko ja se maistuu varmasti kaikille kahvipöydässä. Levykakku on valmiiksi leikattu 21 palaan, mikä helpottaa tarjoilua.

Ainekset 21 annosta

kourallinen mansikoita
marenkia
silkkinauhaa ja leivinpaperia koristeluun

Ohje

  1. Ota Mansikkainen levykakku pakkasesta hetkeksi sulamaan.
  2. Leikkaa kakusta kolmasosa ja laita loput pakastimeen.
  3. Leikkaa leivinpaperista silkkinauhan levyinen suikale ja aseta se vielä kohmeisen kakun ympärille.
  4. Sido silkkinauha kakun ympärille. Halutessasi voit tehdä vyötteen myös marsipaanista. 
  5. Koristele kakku mansikkalohkoilla ja marenkimurusilla.
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.