Juustosarvet

Juustosarvet ovat mainioita tarjottavia niin arkeen kuin juhlaan.
Erilaisin juustoraastein saat erimakuisia juustosarvia, esim. sinihomejuuston tai fetan makuisia.
Sekoita vehnäjauhot ja suola keskenään. Nypi rasva jauhojen kanssa murumaiseksi seokseksi. Murenna hiiva kädenlämpöisen maidon joukkoon. Lisää maitoseos yhdellä kertaa jauhoihin ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja kaaviloi taikinasta kaksi noin 30 cm:ä halkaisijaltaan olevaa ympyräistä taikinapohjaa. Leikkaa ne taikinapyörällä kumpikin kymmeneen sektoriin, jolloin saat kolmioita. Jaa juustoraaste kolmioille, kierrä ne rullalle ja muotoile sarviksi.
Anna sarvien kohota liinan alla. Voitele sarvet munalla ja ripottele pinnalle juustoraastetta ja halutessasi unikonsiemeniä. Paista 225-asteessa n. 15 minuuttia.
In reply to Vinkkejä ohjeen muuttamiseen by Anonymous (not verified)
In reply to Voiko hiivaleipäjauhot by Anonymous (not verified)