Käyttöohje

Ota taikinalevy sulamaan huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen leivontaa. Painele sulanut taikina piirakkavuokaan, vuokaa ei tarvitse erikseen voidella. Lisää haluttu täyte ja paista 180-200-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 35–40 min täytteestä riippuen.

Käyttökohde

Erilaisten suolaisten piirakoiden leivontaan.  Sopii sekä perinteisille vuokaan leivottaville piirakoille, pizzatyylisesti rakennetuille avopiirakoille sekä taitetuille piirakoille. Taikinasta voi myös tehdä kannellisen piirakan käyttämällä taikinaa sekä piirakan pohjana että kantena. Soveltuu myös esim. lihapadan taikinakanneksi.

Ainekset

VEHNÄJAUHO, kasviöljy (palmu, shea), vesi, laktoositon kermaviili (MAIDOSTA), dekstroosi, MAITOPROTEIINI, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini (sisältää VEHNÄÄ)), suola, luontainen aromi, stabilointiaine (E450), perunajauho, nostatusaine (E500), aromi, väri (beta-karoteeni).

VETEMJÖL, vegetabilisk olja (palm, shea), vatten, laktosfri gräddfil (av MJÖLK), dextros, MJÖLKPROTEIN, emulgeringsmedel (solroslecitin (innehåller VETE)), salt, naturlig arom, stabiliseringsmedel (E450), potatismjöl, jäsningsmedel (E500), arom, färg (betakaroten).

 

Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa ja soijaa.

Kan innehålla spår av ägg och soja.

Ravintoarvotiedot

100 g
energia1607 kJ
energia384 kcal
Rasva22 g
josta tyydyttynyttä9.5 g
hiilihydraatit39 g
josta sokereita2.3 g
ravintokuitu2.4 g
proteiini7.3 g
suola1.4 g
laktoosi0 g
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo / Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal).
** Päivittäisen saannin vertailuarvosta / Av dagligt referensintag.

Tuotteen ominaisuudet

Laktoositon.

Säilytys

Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päivään asti, jääkaapin pakasteosassa (n. -6 °C) 7 vrk.