
Ruokapiirakkataikina 400 g

Ota taikinalevy sulamaan huoneenlämpöön n. puoli tuntia ennen leivontaa. Painele sulanut taikina piirakkavuokaan, vuokaa ei tarvitse erikseen voidella. Lisää haluttu täyte ja paista 180-200-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 35–40 min täytteestä riippuen.
Erilaisten suolaisten piirakoiden leivontaan. Sopii sekä perinteisille vuokaan leivottaville piirakoille, pizzatyylisesti rakennetuille avopiirakoille sekä taitetuille piirakoille. Taikinasta voi myös tehdä kannellisen piirakan käyttämällä taikinaa sekä piirakan pohjana että kantena. Soveltuu myös esim. lihapadan taikinakanneksi.
VEHNÄJAUHO, kasviöljy (palmu, shea), vesi, laktoositon kermaviili (MAIDOSTA), dekstroosi, MAITOPROTEIINI, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini (sisältää VEHNÄÄ)), suola, luontainen aromi, stabilointiaine (E450), perunajauho, nostatusaine (E500), aromi, väri (beta-karoteeni).
VETEMJÖL, vegetabilisk olja (palm, shea), vatten, laktosfri gräddfil (av MJÖLK), dextros, MJÖLKPROTEIN, emulgeringsmedel (solroslecitin (innehåller VETE)), salt, naturlig arom, stabiliseringsmedel (E450), potatismjöl, jäsningsmedel (E500), arom, färg (betakaroten).
Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa ja soijaa.
Kan innehålla spår av ägg och soja.
100 g | |
---|---|
energia | 1607 kJ |
energia | 384 kcal |
Rasva | 22 g |
josta tyydyttynyttä | 9.5 g |
hiilihydraatit | 39 g |
josta sokereita | 2.3 g |
ravintokuitu | 2.4 g |
proteiini | 7.3 g |
suola | 1.4 g |
laktoosi | 0 g |
Parasta ennen 12 kk pakkauspäivästä. Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä -18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C) parasta ennen -päivään asti, jääkaapin pakasteosassa (n. -6 °C) 7 vrk.