Esikypsytetty Rikottu Ohrasuurimo 1 kg
Myllyn Paras Esikypsytetyt Rikotut Ohrasuurimot valmistetaan kuorimalla, pilkkomalla ja esikypsyttämällä ohranjyvät. Esikypsytyksen avulla on pystytty lyhentämään suurimoiden keittoaikaa huomattavasti. Keittoaika lisäkkeeksi on 20 minuuttia ja puuroksi 30+10 minuuttia.
Lue lisää beetaglukaanista.
![Avainlippu](/sites/default/files/2021-09/avainlippu_sininen_rgb_50.png)
![Beetaglukaani-logo](/sites/default/files/2021-10/betaglukaani.png)
![Runsaskuituinen-logo](/sites/default/files/2021-10/Runsaskuituinen-logo.jpg)
![Esikypsytetty rikottu ohrasuurimo 1kg](/sites/default/files/2022-04/Myllyn%20Paras%20Esikypsytetty%20Rikottu%20Ohrasuurimo%201%20kg.jpg)