Vihannespannukakku pakastevihanneksista

Katso suosituin pannukakkureseptimme ja samalta sivulta löytyviä muita suussa sulavia pannukakkuja.

Myllyn Paras
4-6:lle
Taikina:
½lmaitoa, kaura- tai soijajuomaa
n.2½dlMyllyn Paras Sämpyläjauhoseosta
tai Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
3munaa
ripaus suolaa
(1-2tlyrttejä)
Pinnalle:
1pspakastevihanneksia (500 g)
4tomaattia
1-2rklöljyä
3-4tlkuivattua basilikaa tai pizzamaustetta
2-3dl(kevyt)juustoraastetta
tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Vispilöi jauhot maidon joukkoon ja anna turvota jonkin aikaa. Vatkaa sekaan munat ja mausta suolaripauksella. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipannulle ja kypsennä 225-asteessa uunin keskiosassa 10 minuuttia. Ota pannari uunista ja ripottele pinnalle vähän sulaneet pakastevihannekset, mausta ne mustapippurilla ja levitä tomaattiviipaleet niiden päälle. Pirskota pinnalle vähän öljyä ja ripottele päälle basilikaa tai pizzamaustetta ja lopuksi juustoraastetta. Työnnä pannari takaisin uunin keskiosaan ja kypsennä edelleen 15-20 minuuttia 225-asteessa. Tarjoa lämpimänä.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)