Vihannespannukakku pakastevihanneksista

Myllyn Paras
4-6:lle
Taikina:
½lmaitoa, kaura- tai soijajuomaa
n.2½dlMyllyn Paras Sämpyläjauhoseosta
tai Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja
3nmunaa
ripaus suolaa
(1-2tlyrttejä)
Pinnalle:
1pspakastevihanneksia (500 g)
4tomaattia
1-2rklöljyä
3-4tlkuivattua basilikaa tai pizzamaustetta
2-3dl(kevyt)juustoraastetta
tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Vispilöi jauhot maidon joukkoon ja anna turvota jonkin
aikaa. Vatkaa sekaan munat ja mausta suolaripauksella. Kaada taikina
leivinpaperoidulle uunipannulle ja kypsennä 225-asteessa uunin keskiosassa 10
minuuttia.

Ota pannari uunista ja ripottele pinnalle vähän sulaneet
pakastevihannekset, mausta ne mustapippurilla ja levitä tomaattiviipaleet niiden
päälle. Pirskota pinnalle vähän öljyä ja ripottele päälle basilikaa tai
pizzamaustetta ja lopuksi juustoraastetta.

Työnnä pannari takaisin uunin keskiosaan ja kypsennä
edelleen 15-20 minuuttia 225-asteessa. Tarjoa lämpimänä.

Resepti:
Kati Nappa

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)