Valkosipuli-juustokeksit

Myllyn Paras
20-25 kpl
2dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
2dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
½tlleivinjauhetta
½tlsuolaa
100gvalkosipulituorejuustoa tai emmental-juustoraastetta
75gvoita
1-1½dlkermaa

Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää sekaan
juusto. Sekoita vielä sulatettu voi ja kerma nopeasti taikinaan. Laita taikina
kylmään kovettumaan. Laita uuni lämpiämään 225-asteeseen. Kaaviloi taikina
leivinpaperin päällä ohueksi levyksi, pistele haarukalla tiheästi ja jaa taikina
neliöiksi (n. 5 x 5 cm) taikinapyörällä.

Paista keksit uunin keskitasolla n. 10 min. Keksit irtoavat
toisistaan paistettaessa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Missä vaiheessa tuorejuusto lisätään?
Tuorejuusto lisätään samaan aikaan kuin voi ja kerma.
Helppo, näppärä, nopea ohje!