Ainekset 4 annosta

5
kpl
valkosipulin kynttä
50
g
voita tai oliiviöljyä
8-10
dl
vettä
suolaa keitinveteen
½
dl
hienonnettua rakuunaa tai persiljaa
50
g
pinaattia
200
g
kypsiä valkopapuja tai voipapuja
1-2
rkl
sitruunan mehua

Ohje

  1. Leikkaa valkosipulit ohuiksi viipaleiksi. Lisää pannulle voi tai oliiviöljy.  Anna valkosipuleiden ruskistua kullanruskeiksi ja mikäli käytät voita, anna senkin ruskistua.  
  2. Kiehauta vesi ja lisää suola. Keitä rakettispagettia kiehuvassa vedessä noin 6 minuuttia. Jätä keitinvettä talteen pastan viimeistelyyn.  
  3. Hienonna yrtit ja pinaatti. Valuta pavut siivilän läpi. 
  4. Lisää pavut valkosipuleiden joukkoon ja ruskista hetki.  
  5. Sekoita joukkoon pasta, hienonnetut yrtit, sitruunanmehu, pinaatti ja ½ dl - 1 dl pastavettä. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. 
Resepti:
@foodbytwins, kuva: Noora Väänänen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.