Savulohijoulutortut tarjoavat modernin ja herkullisen vaihtoehdon perinteisille makeille joulutortuille. Etsitkö uutta suolaista joululeivonnaista tai helppoa joulunajan tarjottavaa? Nämä tortut täytetään maukkaalla savulohitäytteellä. Ne sopivat täydellisesti joulupöytään, pikkujouluihin tai glögin kylkeen.

Ainekset 10 kpl annosta

Täyte:
100
g
kylmäsavulohta
200
g
maustamatonta tuorejuustoa
1
rkl
sitruunanmehua
2
rkl
tilliä tai ruohosipulia
ripaus
pippuria
halutessasi punasipulia

Ohje

  1. Sulata Myllyn Paras taikinalevyt paketin ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa levyt puoliksi. Tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun.
  3. Sekoita täytteen ainekset keskenään.
  4. Paista torttuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min.
  5. Lisää jäähtyneiden torttujen päälle täytettä.
  6. Koristele lopuksi tillillä tai ruohosipulilla.
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.