Pyöreä Rukiinen Mamman Marjapiirakka

Pyöreä Rukiinen Mamman Marjapiirakka
pyöreä piirakkavuoallinen, halkaisija 25-30 cm
1kplMyllyn Paras Pyöreä Ruis-Kaura Piirakkataikina (380 g)
Täyte:
4-5dlpuolukoita (jäisinä, jos pakaste)
1tlk(laktoositonta) kermaviiliä
1muna
½dlsokeria
1tlvaniljasokeria

Valmistusohje

Levitä sulanut piirakkataikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille
tasaisesti, levitä pohjalle puolukat. Sekoita kermaviili, muna ja sokerit
keskenään. Kaada seos puolukoiden päälle. Paista 200-asteisen uunin alimmalla
tasolla 40 min kauniin väriseksi. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa
paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.

Kokeile myös perinteistä Mamman marjapiirakka -reseptiä!

VINKKI: Kokeile myös mustikoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Reseptin ominaisuudet


Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (2)

Käytin pienempää vuokaa, jossa oli korkeat reunat.. (kun ei muuta ollut..) Mutta piirakasta tuli ihan vetinen, miksiköhän? Johtuiko se vuoan koosta vai tuoreista puolukoista, joita käytin?
Pienemmässä vuoassa tulee paksumpi piirakka, jolloin piirakka vaatii pidemmän paistoajan. Terveisin, Kuluttajaneuvonta