Ainekset pyöreä piirakkavuoallinen, halkaisija 25-30 cm, 8 annosta

Täyte:
4-5
dl
puolukoita (jäisinä, jos pakaste)
1
tlk
(laktoositonta) kermaviiliä
1
muna
½
dl
sokeria
1
tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Levitä sulanut piirakkataikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tasaisesti, levitä pohjalle puolukat.

  2. Sekoita kermaviili, muna ja sokerit keskenään. Kaada seos puolukoiden päälle.

  3. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 40 min kauniin väriseksi. Vuoan koko eli piirakan paksuus vaikuttaa paistoaikaan, mitä pienempi vuoka, sitä pidempi paistoaika.

  4. Kokeile myös perinteistä Mamman marjapiirakka -reseptiä!

VINKKI: Kokeile myös mustikoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

5 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.