Paprika-juustohyrrät

Paprika-juustohyrrät

Valitse voilla leivottu Voitaikina tai margariinilla leivottu Torttutaikina. Näitä herkullisia Paprika-juustohyrriä on helppo ja nopea tehdä! Lisäämällä paprikan lisäksi chilipaprikaa, saat hieman tulisuutta hyrriin.

30 kpl
1pktMyllyn Paras Voitaikinalevyjä (500 g)
tai Torttutaikinalevyjä (500 g)
Täyte:
200gsulate- tai tuorejuustoa
1keltainen paprika hienonnettuna
1punainen paprika hienonnettuna

Valmistusohje

Kauli taikinalevyt noin puolet pidemmiksi. Sekoita huoneenlämpöiseen sulate- tai tuorejuustoon pienet paprikanpalaset. Levitä täytettä taikinalevylle (n. 2-3 rkl/taikinalevy). Kääri pidemmäksi kaulittu levy rullalle pituussuunnassa (rullaustekniikka sama kuin kääretortulla). Laita rullatut levyt sauma alaspäin jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. Leikkaa kustakin rullasta 6 viipaletta ja laita ne joko sellaisenaan uunipellille tai muffinivuokiin. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10-15 min kauniin värisiksi.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (5)

Suussasulavia, aikuisten ja lasten herkkuja! Tein oikein juustoisia laittamalla maustamatonta tuorejuustoa ja mustaleimaraastetta.
Aivan ihania:) Kokeilin yrttituorejuustolla ja lisäsin paprikan lisäksi fetamurua sekaan.
Hyvännäköisiä.
Todella helppo ja nopea tarjottava esim. illanistujaisiin! Erilaista makua saa vaihtelemalla tuorejuuston makua.
Ne ovat maukkaita