Saved from Myllynparas.fi Site 24.3.2023 Mustikkapiirakka Amerikan tyyliin Mustikkapiirakka Amerikan tyyliin Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 20 min Kokonaisaika 1 h R
Tällä reseptillä Lunni leipoo -blogin Annamaria osallistui mustikkapiirakkapäivän kilpailuun vuonna 2017. Ainekset 8 annosta Pohja: 1 pkt Myllyn Paras Pyöreä Kauramurotaikina (380 g) Täyte: 5 dl mustikoita (pakaste) 2 persikkaa kuutioituna ½ tl muskottipähkinää ½ tl kanelia 1 dl sokeria 1 rkl vehnäjauhoja 2 rkl perunajauhoja Kansi: 1 pkt Myllyn Paras Pyöreä Piirakkataikina, Makea (380 g) 1 kpl munaa voiteluun Ohje Ota piirakkapohja ja kanteen tuleva piirakkataikina n. tuntia ennen leipomista huoneenlämpöön. Valmista täyte sekoittamalla aineet keskenään kulhossa. Kauli kauramurotaikina kevyesti jauhotetulla alustalla hieman 24-senttistä piirakkavuokaa suuremmaksi, painele vuoan pohjalle. Jätä ylimääräinen taikina roikkumaan vuoan reunojen yli. Kaada täyte pohjan päälle. Kauli piirakkataikina jauhotetulla alustalla ohueksi, hieman piirakkavuoan halkaisijaa suuremmaksi levyksi. Leikkaa taikinasta pienellä tähtimuotilla tähden muotoisia reunoja. Nosta kansi täytteen päälle, nipistä pohja ja kansi yhteen. Siisti ylimenevä taikina veitsellä ja voitele kansi munalla. Paista 175-asteisessa uunissa n. 40 – 50 minuuttia tai kunnes taikinan kansi ja reunat ovat saaneet kullanruskean värin. Anna jäähtyä ennen leikkaamista ja tarjoile sellaisenaan tai jäätelön kanssa. VINKKI! Voit säästää leikatut tähdet koristelua varten ja kiinnittää ne kanteen kananmunan avulla. Resepti: Annamaria Niemelä, Lunni leipoo
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Mustikka-kookos-bircher Kuva Mustikkakukko Kuva Suklainen mustikkapiirakka Piirakat ja tortut: Katso kaikki reseptit
Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua