Kahden suklaan mikrokakut

Kahden suklaan mikrokakut
2 kpl
¾dlMyllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
½dlsokeria
½tlvaniljasokeria
¼tlleivinjauhetta
25gsulatettua voita
¼dlappelsiinista puristettua mehua
1pieni kananmuna
Kostutus:
¼dlappelsiinista puristettua mehua
Pinnalle:
valkoisesta ja tummasta suklaasta vuoltuja lastuja

Valmistusohje

Mittaa kuivat aineet kulhoon, lisää voisula, mehu ja kanamuna, sekoita hyvin.

Kaada taikina kahteen (à 2,5 dl) mikrouunin kestävään mukiin tai pikkukulhoon. Kypsennä mikrouunissa 600 W teholla 2 x 1 minuutti.

Valuta appelsiinimehu kypsien kakkujen päälle, jäähdytä 15–20 minuuttia. Viimeistele kakut valkoisesta ja tummasta suklaasta vuolluilla lastuilla. 

Vinkki: Lämpimänä kakku maistuu jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (1)

Pieneen perheeseen tervetullut ohje. Myös nopea valmistaa yllätysvieraille. Voishan ne kaksi leivosta syödä ihan yksinkin. Näitä ohjeita lisää. Kiitos. Marja -Leena Korhonen Heinola