Helppo raparperihillopiirakka Pyöreään Pullataikinaan

Helppo raparperipiirakka Pyöreään Pullataikinaan
35 min, josta valmisteluaika 5 min
piirakkavuoallinen, halkaisija n. 28 cm, noin 8:lle
1pktMyllyn Paras Pyöreä Pullataikinaa (400 g)
1tlkraparperihilloa (300-400 g)
1tlkmaustettua rahkaa (esim. vanilja, kinuski tai valkosuklaa)
Voiteluun:
munaa
raesokeria

Valmistusohje

1. Sulata Pyöreä Pullataikinapohja pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä se mahdollisimman ison ohutpohjaisen piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Anna taikinan kohota puoli tuntia, jos on aikaa.

2. Levitä päälle raparperihilloa ja maustettua rahkaa, valitse mieluinen valmis maku: vanilja, kinuski tai valkosuklaa ja lusikoi se nokareina hillon päälle.

3. Voitele reunat ja ripottele pinnalle raesokeria.

4. Muodosta piirakkaan pienet reunat eli venytä taikinaa hieman myös pellin reunoille.

5. Paista 175-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 25-35 minuuttia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)