Ainekset piirakkavuoallinen, halkaisija n. 28 cm, noin 8 annosta

400
g
pullataikinaa
1
tlk
raparperihilloa (300-400 g)
1
tlk
maustettua rahkaa (esim. vanilja, kinuski tai valkosuklaa)
Voiteluun:
munaa
raesokeria

Ohje

1. Valmista pullataikina tällä ohjeella ja levitä se mahdollisimman ison ohutpohjaisen piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. 

2. Levitä päälle raparperihilloa ja maustettua rahkaa, valitse mieluinen valmis maku: vanilja, kinuski tai valkosuklaa ja lusikoi se nokareina hillon päälle.

3. Voitele reunat ja ripottele pinnalle raesokeria.

4. Muodosta piirakkaan pienet reunat eli venytä taikinaa hieman myös pellin reunoille.

5. Paista 175-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 25-35 minuuttia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.