Aurinkoinen kaurapuuro

Aurinkoinen kaurapuuro

Tämä resepti on kehitetty Arjan Leivontanurkan Puuropajassa helmikuussa 2015!

3-4:lle
6dlhedelmätuoremehua
4dlvettä
dlMyllyn Paras Kaurahiutaleita
2dlananasviipaleita
Koristeluun:
1-2persimonia tai 1 mango kuutioina

Valmistusohje

Kuumenna mehu ja vesi, tarkista sopiva maku. Lisää vähitellen hiutaleet sekoitellen. Anna kypsyä hiljalleen lämpimällä levyllä n. 5 min. Lisää ananasviipaleet ja sekoita.  Tarjoile kuumana tai kylmänä.  Koristele annokset persimoni- tai mangokuutioin.

Resepti:
Ulla Karppinen & Arttu Ylhävuori ja Arja Elina Laine

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (0)