Myllyn Paras Rukiinen Kermaviilitaikina taipuu maukkaaksi lohipiirakaksi. Kokeile ja ihastu! 

Ainekset ½ GN-vuoallinen annosta

Täyte:
400
g
lämmin- tai kylmäsavukirjolohta suikaleina
200
g
paprikasalsaa
200
g
sipulia kuutioina
300
g
emmental- tai polar-juustoraastetta
200
g
kermaa
200
g
sipuli- tai paprikamaustettua tuorejuustoa
200
g
munamassa (3 munaa)
tillisilppua
sitruunapippuria
paprikajauhetta

Ohje

  1. Ota taikina sulamaan. Levitä se voidellun ½ GN-vuoan tai vastaavan kokoisen piirakkavuoan pohjalle ja painele reunoille.
  2. Levitä lohisuikaleet, paprikasalsa, sipulikuutiot ja juustoraaste vuokaan. Kaada kerma-tuorejuusto-muna-mausteseos päälle.
  3. Paista 180 -190 -asteisessa kiertoilmauunissa n. 30 min, kunnes piiras on kauniin värinen ja täyte hyytynyt. Mikäli paistat arinauunissa, lämpötila voi olla 200 astetta.

VINKKI: Voit korvata paprikasalsan artisokan sydämillä tai muilla kasviksilla.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.