Sydänmerkin saanut Lippa Kaurasämpylä on sopivan kokoinen koulujen välipalatuotteeksi, pieneksi edustussämpyläksi tai pieneksi välipalatuotteeksi vitriiniin!

Ainekset annosta

levitettä
salaatinlehtiä
juustosiivuja, laktoositon
leikkelettä
tomaattia
kurpitsakuutioita

Ohje

  1. Voitele sämpylä haluamallasi levitteellä.
  2. Lisää väliin salaatinlehti, juustosiivu, leikkelettä sekä viipaloitua tomaattia.
  3. Viimeistele kurpitsakuutioilla.

VINKKI: Levitteiden sijaan voit kokeilla majoneesitäytteitä. Helpot majoneesitäytteet on nopea pursottaa Lippojen väliin. Lisää majoneesin joukkoon herkulliset lihat, kalat, juustot tai muut täytteet, unohtamatta värikkäitä salaatteja ja kasviksia.

Resepti:
Sami Virtakoski ja Tommi Koukonen

Vinkit

 

Lippa Sämpylät on valmistettu ainutlaatuisella taittopaistotekniikalla. Lippa Sämpylät voidaan avata täyttöä varten ilman työvälineitä, sämpylöissä on neljä herkullista paistopintaa ja ne säilyttävät tuoreutensa pidempään. Täytetyt Lippa Sämpylät näyttävät täydemmiltä ja herkullisemmilta vitriinissä. 

Lue lisää LIPPA-sämpylöistä.

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.