Päästä luovuutesi valloille ja anna makunystyröidesi kokea tämä uusi innovaatio – pestopulla.

Ainekset 10 annosta

200
g
tuore pesto
300
g
juustoraaste
1
dl
oliiviöljy
1
tl
hieno merisuola

Ohje

  1. Asettele Pulla-aihiot leivinpaperoidulle uunipellille.

  2. Anna sulaa ja kohota pulla-aihioita hieman. Paina keskelle pullaa kolo. Täytä kolo tuore pestolla.

  3. Voitele pullat oliiviöljyllä. Ripottele keskelle juustoraastetta. Ripottele kevyesti pullien päälle merisuolaa.

  4. Paista 175 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia. Kunnes juusto on gratinoitunut ja pulla on kypsä.

Resepti:
12kuukautta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.