Durumvehnästä valmistettu täysjyvälasagnette sopii kanan kanssa hyvin yhteen. OATGOODS rikastuttaa tämän kanalasagnetten makua entisestään.

Ainekset 10 annosta

2,4
l
vesi
2
rkl
suola
2
tl
mustapippuri, rouhittu
3
rkl
Provencale-yrttisekoitus
700
g
kypsä kanasuikale
300
g
tomaattikuutio
300
g
pakastesipulikuutio
200
g
fetajuustokuutio
200
g
juustoraaste

Ohje

  1. Sekoita vesi ja Myllyn Paras OATGOODS.
  2. Lisää joukkoon suola, mustapippuri ja provencale-yrttisekoitus.
  3. Sekoita tasaiseksi. Voitele uunivuoka vuokasprayllä. Lisää vuokaan Myllyn Paras täysjyvälasagnette, kanasuikale, sipuli, tomaatti ja fetajuusto.
  4. Kaada päälle kauraliemi. Sekoita tasaiseksi. Ripottele päälle juustoraaste. Paista 150 C asteisessa uunissa 50-60 minuuttia. Kunnes täysjyvälasagnette on kypsä. Anna vetäytyä 10 minuuttia.
Resepti:
12kuukautta

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.