Tämä briossimoniviljasämpylä on täynnä makua oleva klassikko klassikon sisällä: grillattua kanaa, valkosipulia sekä sopivasti happamuutta ja raikkautta omenaviinietikasta. Tällä leivällä lähtee isompikin nälkä.

Ainekset 10 annosta

800
g
grillattua broilerinlihaa
300
g
täysmajoneesi
150
g
ranskankerma, laktoositon
1-2
kpl
valkosipulinkynsi
1
rkl
omenaviinietikka
2
tl
suolaa
½
tl
mustapippuri, jauhettu
200
g
parmesanjuustolastu, laktoositon
10
kpl
rapea salaatinlehti

Ohje

  1. Sulata Myllyn Paras Briossimoniviljasämpylöitä n. 1 h huoneenlämmössä. Sekoita kulhossa täysmajoneesi, ranskankerma, omenaviinietikka, suola ja mustapippuri. Lisää joukkoon grillattu broilerinliha ja puolet parmesanjuustolastuista.
  2. Leikkaa sämpylät auki. Aseta pohjalle rapea salaatinlehti. Laita seuraavaksi täytettä salaatin päälle.
  3. Ripottele vielä lopuksi parmesanjuustolastuja täytteen päälle. Laita leipiin kansi päälle.
Resepti:
12kuukautta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.