Myllyn Paras Tuhti Lihapasteijat ovat ensiluokkaisesta, sekoitetusta voitaikinasta valmistettuja, runsastäytteisiä ja tarjoilutuoreita lihapasteijoita. Tässä vinkki kuinka saat helposti pientä näyttävyyttä ja väriä lihapasteijoihin.

Ainekset annosta

10
g
Castello valkohomejuusto, chili laktoositon
½
kpl
Gavrielides Foods, Peppadoro makea minipaprika
1
kpl
Pajuinen koristetikku

Ohje

  1. Sulata Lihapasteijat pakkauksessaan huoneenlämmössä n. vuorokauden ajan, tai erilleen otettuina huoneenlämmössä n. kahden tunnin ajan. Voidaan halutessa sulattaa tai lämmittää varovasti mikroaaltouunissa tai kiertoilmauunissa 125 °C:ssa n. 10–15 min.
  2. Aseta chili-valkohomejuusto ja minipaprika pasteijan päälle.
  3. Laita koristetikku juuston, paprikan ja pasteijan läpi.

 

Resepti:
Sami Virtakoski

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.