Helppo ja täyttävä ruoka, jonka valmistat GN-vuokaan. Fusilli-fetavuoka sopii hyvin esimerkiksi linjastoruokana kasvissyöjille.

Ainekset 1 GN annosta

0,5
kg
fetakuutioita tai -murua, laktoositon
0,5
kg
aurinkokuivattuja tomaatteja sekä niiden öljyä
0,5
kg
paseerattua tomaattimurskaa
0,25
kg
oliiveja pilkottuna
1
pnt
tuoreita yrttejä
suolaa, pippuria ja kuivattuja yrttejä

Ohje

  1. Yhdistä kaikki ainekset 1/165mm GN -vuokaan ja käytä hetki uunissa.
  2. Laita tarjolle. Fusilli-fetavuoka sopii hyvin esimerkiksi linjastoruokana kasvissyöjille.
Resepti:
Alexander Trivedi, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.