Haettu sivustolta 3.12.2023 Cocktail-riisipiirakka fetajuustolla ja avokadolla Cocktail-riisipiirakka fetajuustolla ja avokadolla Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä laktoositon
Myllyn Paras Cocktail-Riisipiirakka on perinteisen mallinen, riisitäytteinen rapeakuorinen pieni cocktailpiirakka. Pienellä tuunauksella saat helposti täyttävän ja näyttävän tarjottavan esimerkiksi vitriiniin! Ainekset annosta Myllyn Paras Cocktail-riisipiirakka Fetajuustolevite: fetajuustoa, laktoositon yrttituorejuustoa, laktoositon Lisäksi: avokadoa kirsikkatomaattia oliivia herneenversoja Ohje Paista piirakat jäisenä 250-asteisessa uunissa n. 20 min. Paistetut piirakat voi voidella voisulalla tai kasviöljyllä. Pursota fetajuustolevite piirakan päälle, kun piirakka kypsä ja jäähtynyt. Asettele avokadot, fetajustolevite, kirsikkatomaatti, oliivi ja herneenverso kauniisti piirakan päälle. Resepti: Myllyn Paras Oy
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua