Kiepauta Kurpitsansiemen-sekaleipätaikina ihastuttavaan bagelin muotoon! Tarjoa leipäpyödässä tai halkaise, lisää täytteet ja tarjoile vitriinissä!

Ohje

  1. Sulata taikina ja jaa se viiteen 120 g palaan. Muovaa paloista noin 17 cm mittaisia tankoja. Kiepauta tangot bagelin muotoisiksi. Paina liitoskohta hyvin kiinni, ettei se aukea kohotessa.
  2. Kohota bageleita nostatuskaapissa tai yhdistelmäuunissa 38-40 asteen lämmössä ja 55-65 % suhteellisessa kosteudessa 1 tunnin ajan.
  3. Paista bageleita ensin höyryvuoassa yhdistelmäuunin höyrytoiminnolla 5 minuuttia. Höyrypaiston jälkeen voitele kananmunalla. Mikäli haluat pinnasta oikein kiiltävän, käytä voiteluun vain kananmunan valkuaista. Ripottele pinnalle siemeniä.
  4. Kuumenna uuni 210 asteeseen ja paista 12-15 minuuttia.
Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.