Anonymous kirjoitti
14.12.2020 - 19:08
Tein oman kustomoidun version, kun muskut ei niin välitä kardemumasta ja ite en halua käyttää vehnäjauhoja. Korvasin vehnäjauhot kaurahiutaleilla ja kardemumman vaniljajauheella.

Kuullotin miedolla lämmöllä ensin porkkanoita 15 min voi-öljy-hunajaseoksessa, sitten lisäsin kookosmaidon ja mantelijauhon ja vaniljan.

Sillä välin voitelin vuoan kookosöljyllä ja kippasin vuoan pohjalle kaurahiutaleita sen verran että pohja ei enää näy. Päälle kipasin halvan ja sen päälle bonukseksi oli yksi päärynä jäänyt kaappiin, joten sen viipaloin seoksen päälle ohuiksi siivuiksi (osan söin parempiin suihin viipaloidessani ;)

Päälle kippasin kauramassan ja tasoittelin sen tiiviiksi, sitten vain kiertoilmauuniin 175 astetta ja 40 min.

ps. kauraseokseen lisäsin 2,5dl purkista sen puolidesiä siitä kookosmaidosta, niin sain ohjeenmukaisen halvn tehtyä, ei mennyt loppu purkista siten hukkaan, toki hitusen lisäsin näppituntumalla kaurahiutaleita löysyyden tasapainoittamiseksi.


Että oli jäähdyttyään hyvää !!!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.