Sydän Hedelmäsalaatti

Sydän Hedelmäsalaatti

Pastasalaatti voi olla myös jälkiruokasalaatti.

Käytä eritoten jälkiruokaan kauniin mallista pastaa, esim. sydän- tai
kukkapastaa.

Älä keitä jälkiruokapastaa liikaa, ettei siitä tule mössöä.

Jälkiruokasalaatin kastike on ihan erilainen kuin pääruokapastasalaatin
kastike, tässä esim. mukana valkosuklaata ja rommia.

Kesällä raikas päätös grilliruoan jälkeen.

4-8:lle
2dlMyllyn Paras Keltainen Sydän Makaronia
1tlkananaspaloja (keskikokoinen tlk, n. 200/400g)
1tlkpersikoita (iso tlk, n. 480/820g)
2banaania
5dlmansikoita
3-4dlkarhunvadelmia tai vadelmia
150gcashew-pähkinöitä
Kastike:
2dlkevytkermaa (5%)
n.2rklsokeria
n.75gvalkosuklaata
(rommia)

Valmistusohje

Keitä Sydän Makaroni pussin ohjeen mukaisesti, älä keitä salaattimakaronia liian kypsäksi. Noin 2 desilitrasta raakaa makaronia tulee 4 dl
kypsää makaronia. Huuhdo kylmällä vedellä lävikössä ja valuta vesi hyvin pois.
Kuutioi hedelmät. Sekoita salaatin kaikki ainekset keskenään.

Valmista salaatille halutessasi
kastike. Kuumenna ainekset keskenään tasaiseksi kastikkeeksi, älä keitä.
Tarjoile jälkiruuaksi tai välipalaksi. Annoksen koko vaikuttaa siihen, monelleko
salaatti riittää.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy

Kommentoi reseptiä

Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.

Kommentit (3)

Hyvä salaatti ja ainekset on sopivia tähän salaattiin.
Oikein hyvältä näytti. Kyllä tuota voisi tehdä ja syödä.
Tosi hyvä ja painonhallinnassa käy kaikki aineet sopivassa suhteessa