Pizzakiekot maistuvat niin hyviltä, että niitä kannattaa varata useampi herkkusuuta kohden. Ihanat suupalat illanistujaisiin, lastenkutsuille tai iltapalaksi valmistat Myllyn Paras Lehtitaikinalevyistä, joita löydät markettien pakastealtaista.

Ainekset uunipellillinen annosta

Täyte:
400
g
naudan jauhelihaa
1
sipuli
3-4
valkosipulinkynttä
1
rkl
tacomaustetta tai maun mukaan
400
g
paseerattua tomaattia
200
g
yrttituorejuustoa
200
g
juustoraastetta
(kananmuna voiteluun)

Ohje

  1. Ota lehtitaikinalevyt sulamaan noin puoli tuntia aikaisemmin. Laita ne työlaudalle vieretysten.
  2. Paista jauheliha kuumalla pannulla.
  3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  4. Sekoita ne jauhelihan joukkoon ja paista hetki.
  5. Lisää joukkoon tacomauste ja paseerattu tomaatti, sekä yrttituorejuusto ja juustoraaste. Kuumenna ja tarkista maku. Jäähdytä hetki.
  6. Laita lehtitaikinalevyt suorakaiteen muotoon siten, että osat ovat kiinni toisissaan tai hieman toistensa päällä.
  7. Levitä päälle täyte reunoja myöten.
  8. Voitele halutessasi kananmunalla.
  9. Kypsennä uunin keskiritilätasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes pizzakierteet ovat kauniin värisiä.
  10. Tarjoa lämpiminä!
Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.