Aurinkokuivattua tomaattia, rucolaa, merisruolaa ja oliiviöljyä – tämä välimerellinen salaatti tuo Italian lähemmäksi, kuin uskotkaan.

Ainekset 10 annosta

500
g
salaattimix
50
g
baby pinaatti
50
g
rucola
400
g
kirsikkatomaatti, halkaistu
300
g
kurkku, kuutioitu
400
g
latva-artisokkaviipale, säilyke
300
g
aurinkokuivattu tomaattikuutio
1
dl
oliiviöljy, tai aurinkokuivattujen tomaattien makuöljy
2
rkl
merisuola

Ohje

  1. Keitä Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura-Härkäpapu kypsäksi kiehuvassa vedessä. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta kuivaksi.
  2. Mausta ateriarouhe suolalla ja oliiviöljyllä, tai aurinkokuivattujen tomaattien makuöljyllä. Sekoita ateriarouheen joukkoon aurinkokuivatut tomaattikuutiot.
  3. Sekoita isossa kulhossa salaattimix, baby pinaatti, rucola, kirsikkatomaatit, kurkku ja latva-artisokat. Lisää lopuksi joukkoon maustettu ateriarouhe.
  4. Annostele tarjoilukulhoon.
Resepti:
12kuukautta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.