Mahdottoman hyvää lämmikettä sielulle, mielelle ja masulle. Tämä tomaattinen nyhtökaurajuuresvuoka on täyttävä ja täynnä makua oleva lounas- tai buffetruoka.

Ainekset 10 hengelle annosta

500
g
nyhtökaura
500
g
pakaste juuressuikale
200
g
pakaste sipulikuutio
1
rkl
suolaa
1
tl
mustapippuri, jauhettu
1
l
tomaattimehu
2
dl
ruokakerma, laktoositon
100
g
mozzarellajuustoraaste, laktoositon

Ohje

 

  1. Sekoita nyhtökaura, juuressuikaleet, sipulikuutiot, suola, mustapippuri ja Myllyn Paras Irtonainen Kaura + Riisi keskenään. Laita seos uunivuokaan.
  2. Lisää joukkoon tomaattimehu ja ruokakerma.
  3. Ripottele päälle juustoraastetta. paista 175 C asteisessa uunissa 30–40 minuuttia, kunnes juusto on gratinoitunut ja ruoka on kypsää.
Resepti:
12kuukautta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.