Haettu sivustolta 3.12.2023 Tomaattinen nyhtökaura-juuresvuoka Tomaattinen nyhtökaura-juuresvuoka Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon
Mahdottoman hyvää lämmikettä sielulle, mielelle ja masulle. Tämä tomaattinen nyhtökaurajuuresvuoka on täyttävä ja täynnä makua oleva lounas- tai buffetruoka. Ainekset 10 hengelle annosta 1 kg Myllyn Paras Irtonainen Kaura + Riisi 500 g nyhtökaura 500 g pakaste juuressuikale 200 g pakaste sipulikuutio 1 rkl suolaa 1 tl mustapippuri, jauhettu 1 l tomaattimehu 2 dl ruokakerma, laktoositon 100 g mozzarellajuustoraaste, laktoositon Ohje Sekoita nyhtökaura, juuressuikaleet, sipulikuutiot, suola, mustapippuri ja Myllyn Paras Irtonainen Kaura + Riisi keskenään. Laita seos uunivuokaan. Lisää joukkoon tomaattimehu ja ruokakerma. Ripottele päälle juustoraastetta. paista 175 C asteisessa uunissa 30–40 minuuttia, kunnes juusto on gratinoitunut ja ruoka on kypsää. Resepti: 12kuukautta
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua