Hillotetusta Tähtitortusta saat helposti kauniin kranssin. Kostuta torttujen kulmat vedellä ja saat tortut painettua kranssin muotoon. Viimeistele kranssi tomusokerilla.

Ainekset annosta

pikeeriä
koristerakeita

Ohje

  1. Ota tortut sulamaan ja anna niiden sulaa 5–10 minuuttia ennen kranssin muotoilua. 
  2. Kostuta torttujen kulmat vedellä ja painele ne yhteen kranssin muotoon.
  3. Paista kranssi 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Siirrä lämpimänä tarjoilualustalle ja anna jäähtyä. 
  4. Koristele hyvin jäähtynyt kranssi pikeerillä ja koristerakeilla.
Resepti:
Myllyn Paras

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.