Haettu sivustolta 29.5.2023
Herkkuleivästä tutut maut piirakkaan. Tämä piirakka on jotain todella koukuttavaa ja tätä suolaista herkkua on pakko saada lisää ja lisää ja lisää…
Ainekset ½ GN vuoka annosta
600
g
pakastekatkarapu
400
g
pakastepunasipuliviipale
200
g
ranskankerma, laktoositon
600
g
ruokakerma, laktoositon
4
kpl
kananmuna
2
rkl
suola
2
tl
mustapippuri, rouhittu
2
rkl
kuivattu tilli
300
g
juustoraaste, laktoositon
Koristeluun:
4
kpl
keitetty kananmuna, siivutettuna
10
kpl
sitruunalohko
200
g
pakastekatkarapu
majoneesia
tuoretta- tai kuivattua tilliä
Ohje
-
Asettele Myllyn Paras suolainen piirakkataikinapohja leivinpaperoituun uunivuokaan.
-
Painele reikiä pohjaan haarukalla. Esipaista piirakkapohjaa 185 C asteisessa uunissa 10 minuuttia.
-
Sekoita kulhossa ranskankerma, kerma, kananmunat, suola, mustapippuri ja tilli.
-
Levitä katkaravut ja punasipulit esipaistetulle piirakkapohjalle. Levitä muna-kermaseos pohjan päälle. Levitä päälle juustoraaste.
-
Paista 185 C asteisessa uunissa 25-30 minuuttia. Anna jäähtyä.
-
Leikkaa annospaloiksi ja koristele kananmunilla, majoneesilla, sitruunalla ja tillillä.
Resepti:
12kuukautta
Kommentteja ja keskustelua