Herkkuleivästä tutut maut piirakkaan. Tämä piirakka on jotain todella koukuttavaa ja tätä suolaista herkkua on pakko saada lisää ja lisää ja lisää…

Ainekset ½ GN vuoka annosta

600
g
pakastekatkarapu
400
g
pakastepunasipuliviipale
200
g
ranskankerma, laktoositon
600
g
ruokakerma, laktoositon
4
kpl
kananmuna
2
rkl
suola
2
tl
mustapippuri, rouhittu
2
rkl
kuivattu tilli
300
g
juustoraaste, laktoositon
Koristeluun:
4
kpl
keitetty kananmuna, siivutettuna
10
kpl
sitruunalohko
200
g
pakastekatkarapu
majoneesia
tuoretta- tai kuivattua tilliä

Ohje

  1. Asettele Myllyn Paras suolainen piirakkataikinapohja leivinpaperoituun uunivuokaan.

  2. Painele reikiä pohjaan haarukalla. Esipaista piirakkapohjaa 185 C asteisessa uunissa 10 minuuttia.

  3. Sekoita kulhossa ranskankerma, kerma, kananmunat, suola, mustapippuri ja tilli.

  4. Levitä katkaravut ja punasipulit esipaistetulle piirakkapohjalle. Levitä muna-kermaseos pohjan päälle. Levitä päälle juustoraaste.

  5. Paista 185 C asteisessa uunissa 25-30 minuuttia. Anna jäähtyä.

  6. Leikkaa annospaloiksi ja koristele kananmunilla, majoneesilla, sitruunalla ja tillillä.

Resepti:
12kuukautta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.