Myllyn Paras Rukiinen Voi-Riisipiirakka on perinteisen mallinen, voilla leivottu, rukiiseen taikinakuoreen leivottu riisitäytteinen piirakka. Päällystä piirakka munavoilla sekä herkullisilla täytteillä!

Ainekset annosta

salaattia
munavoi, laktoositon
pippurista naudanleikkelettä
kirsikkatomaattia
punasipulia
persiljaa

Ohje

  1. Paista Voi-riisipiirakat sulattamatta 230-asteisessa uunissa n. 20 min. Mikäli piirakat paistetaan sulaneina, hieman lyhyempi paistoaika riittää. Paistetut piirakat voidellaan voisulalla tai kasviöljyllä.
  2. Laita salaatinlehti piirakan päälle, kun piirakka on kypsä ja jäähtynyt ja pursota sen jälkeen munavoi piirakan ja salaatinlehden päälle.
  3. Rullaa kaksi kinkkuviipaletta ja asettele ne munavoin päälle. Sen jälkeen asettele kirsikkatomaattiviipaleet, punasipuli ja persilja kauniisti piirakan päälle.
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.