Myllyn Paras Rukiinen Voi-Riisipiirakka on perinteisen mallinen, voilla leivottu, rukiiseen taikinakuoreen leivottu riisitäytteinen piirakka. Päällystä piirakka munavoilla sekä herkullisilla täytteillä!
Paista Voi-riisipiirakat sulattamatta 230-asteisessa uunissa n. 20 min. Mikäli piirakat paistetaan sulaneina, hieman lyhyempi paistoaika riittää. Paistetut piirakat voidellaan voisulalla tai kasviöljyllä.
Laita salaatinlehti piirakan päälle, kun piirakka on kypsä ja jäähtynyt ja pursota sen jälkeen munavoi piirakan ja salaatinlehden päälle.
Rullaa kaksi kinkkuviipaletta ja asettele ne munavoin päälle. Sen jälkeen asettele kirsikkatomaattiviipaleet, punasipuli ja persilja kauniisti piirakan päälle.
Kommentteja ja keskustelua