Myllyn Paras Rukiinen Voi-Riisipiirakka on perinteisen mallinen, voilla leivottu, rukiiseen taikinakuoreen leivottu riisitäytteinen piirakka, joka on helppo tuunata täyttävämmäksi erilaisilla täytteillä. Tarjoa vitriinistä tai vaikka kokousvälipalana.
Paista Myllyn Paras Rukiinen Voi-Riisipiirakat 230-asteisessa uunissa n. 20 min. Mikäli piirakat paistetaan sulaneita, hieman lyhyempi paistoaika riittää. Paistetut piirakat voidellaan voisulalla tai kasviöljyllä.
Laita salaatinlehti piirakan päälle ja pursota sen jälkeen yrttituorejuusto piirakan ja salaatinlehden päälle.
Rullaa kaksi graavilohiviipaletta ja asettele ne yrttivoin päälle.
Asettele keitetystä kanamunaviipale, lime, kurkku ja tilli kauniisti piirakan päälle.
Kommentteja ja keskustelua