Myllyn Paras Rukiinen Voi-Riisipiirakka on perinteisen mallinen, voilla leivottu, rukiiseen taikinakuoreen leivottu riisitäytteinen piirakka, joka on helppo tuunata täyttävämmäksi erilaisilla täytteillä. Tarjoa vitriinistä tai vaikka kokousvälipalana.

Ainekset annosta

jäävuorisalaattia
yrttituorejuusto, laktoositon
graavilohta
keitettyä kananmunaa
lime
tilliä

Ohje

  1. Paista Myllyn Paras Rukiinen Voi-Riisipiirakat 230-asteisessa uunissa n. 20 min. Mikäli piirakat paistetaan sulaneita, hieman lyhyempi paistoaika riittää. Paistetut piirakat voidellaan voisulalla tai kasviöljyllä.
  2. Laita salaatinlehti piirakan päälle ja pursota sen jälkeen yrttituorejuusto piirakan ja salaatinlehden päälle.
  3. Rullaa kaksi graavilohiviipaletta ja asettele ne yrttivoin päälle.
  4. Asettele keitetystä kanamunaviipale, lime, kurkku ja tilli kauniisti piirakan päälle.
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.