Irtonainen Kaura + Riisi on juuri sopivaa tähän kaurattoon, johon tuodaan makua pekonista ja juureksista. Tuorejuusto ja parmesanjuustoraaste kruunaa tämän maittavan lounas- tai buffetruoan.

Ainekset 10 hengelle annosta

150
g
pekonikuutio
1
dl
rypsiöljy
200
g
pakaste sipulikuutio
500
g
juureksia, kuutioituna (esim. lanttu, porkkana, palsternakka)
200
g
tuorejuusto
5
dl
ruokakerma
5
dl
vesi
1
dl
parmesanjuustoraaste
suolaa
mustapippuria

Ohje

 

  1. Kuumenna iso kattila. Lisää kattilaan rypsiöljy, pekonikuutio ja pakaste sipulikuutio. Kuullota pari minuuttia. Lisää kattilaan juurekset ja Myllyn Paras Irtonainen Kaura + Riisi. Kuullota vielä n. minuutti. Lisää kattilaan vesi ja ruokakerma.
  2. Ala haudutella miedolla lämmöllä kypsäksi, n. 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä. Kun seos on kypsää, lisää joukkoon tuorejuusto ja parmesanjuustoraaste.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Resepti:
12kuukautta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.