Irtonainen Kaura + Riisi on juuri sopivaa tähän kaurattoon, johon tuodaan makua pekonista ja juureksista. Tuorejuusto ja parmesanjuustoraaste kruunaa tämän maittavan lounas- tai buffetruoan.
juureksia, kuutioituna (esim. lanttu, porkkana, palsternakka)
200
g
tuorejuusto
5
dl
ruokakerma
5
dl
vesi
1
dl
parmesanjuustoraaste
suolaa
mustapippuria
Ohje
Kuumenna iso kattila. Lisää kattilaan rypsiöljy, pekonikuutio ja pakaste sipulikuutio. Kuullota pari minuuttia. Lisää kattilaan juurekset ja Myllyn Paras Irtonainen Kaura + Riisi. Kuullota vielä n. minuutti. Lisää kattilaan vesi ja ruokakerma.
Ala haudutella miedolla lämmöllä kypsäksi, n. 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa vettä. Kun seos on kypsää, lisää joukkoon tuorejuusto ja parmesanjuustoraaste.
Kommentteja ja keskustelua