OATGOODS leivitykseen ja kuorrutukseen sopii mainiosti raakojen kalojen kypsien pihvien tai pyöryköiden, makkaroiden sekä kasvilisäkkeiden makukuorruttamiseen.

Saat helposti lisämakua ja -ilmettä sekä rapsakkuutta ruokalajille ja voit korvata korppujauhon perinteisessä leivityksessä pannulla tai rasvakeittimessä paistettaville tuotteille.

Ainekset annosta

Kuorrutteen sekoittaminen:
0,001
kg
sitruunapippuri, suolaton
0,0015
kg
rakuuna
0,02
kg
suola
2,5
kg
kirjolohiannospala tai seitiannospala, pakaste

Ohje

  1. Sekoita OATGOODSIN joukkoon mausteet.

  2. Lado kalapalat voideltuun vuokaa (nahkapuoli alaspäin) ja ripottele kaurakuorrute tasaisesti kalapalojen päälle.

  3. Yhdistelmäpaista esilämmitetyssä uunissa180 asteessa (10 % kosteus) noin 15-20 minuuttia.

VINKKI: Valmista kalapalat erissä ruokailuajan keston mukaan.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.