Haettu sivustolta 4.10.2024 Misusydämet Misusydämet Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 2 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä laktoositon
Nämä harkulliset leivokset maistuvat tiramisulle ja ovat mainiota tarjottavaa esimerkiksi kokousvieraille! Lehtevän taikinan leivot Voitaikinalevystä. Ainekset 24:lle annosta 2 kpl Myllyn Paras GN-voitaikinalevyjä (2 x 750 g) Väliin: 250 g mansikka-vadelmasurvosta tai hilloa Täytevaahto: 5 dl (500 g) kuohukermaa, laktoositon 3-4 rkl fariinisokeria tai tummaa muscovadosokeria 2 tl vaniljasokeria 250 g mascarpone-tuorejuustoa, laktoositon 250 g sitruunarahkaa 0,5 dl espressokahvia n. 3 rkl manteli- tai kermalikööriä (tai muutama tippa manteliesanssia) Kuorrute: n. 150 g mansikanmakuista tomusokeria 1-2 rkl mansikkamehua tai vettä Ohje Ota kohmeisesta taikinasta isohkolla sydänmuotilla sydämiä. Paista lehteviksi 200-asteisessa kiertoilmauunissa noin 10 minuuttia. Valmista täytevaahto. Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöinen, hieman pehmennyt tuorejuusto ja rahka. Mausta vahvalla kahvilla ja liköörillä. Halkaise sydämet. Pursota päällyspaloille kuorruteraitoja ja koristele haluamallasi tavalla. Levitä aluspaloille ohut kerros mansikka-vadelmahilloa ja sen päälle reilusti tiramisu-täytevaahtoa. Nosta kuorrutettu päällyspala paikoilleen. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua