Haettu sivustolta 3.12.2023 Lehtevät vadelma-sydänleivokset Lehtevät vadelma-sydänleivokset Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä laktoositon
Voitaikinalevystä leivot herkullisia makeita leivonnaisia! Tässä marjaisassa reseptissä käytetään tuoreista vadelmia sekä vadelmalikööriä tuomaan makua! Ainekset 24:lle annosta 2 kpl Myllyn Paras GN-Voitaikinalevy (2 x 750 g) Väliin: 250 g vadelmasurvosta (tai hilloa) 500 g vadelmia Täytevaahto: 5 dl vaahtoutuvaa kermavalmistetta 1 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 500 g maitorahkaa, laktoositon n. 3 rkl vadelmalikööriä Kuorrute: 50 g mansikanmakuista tomusokeria Ohje Ota kohmeisesta taikinasta isohkolla sydänmuotilla sydämiä. Paista lehteviksi 200-asteisessa kiertoilmauunissa noin 10 minuuttia. Valmista täytevaahto. Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi. Lisää rahka, mausta liköörillä. Halkaise sydämet. Levitä alimmaksi tuleville paloille ohut kerros vadelmasurvosta tai -hilloa ja sen päälle vadelmia ja reilusti kermarahkavaahtoa. Nosta päällyspala paikoilleen. Sihtaa leivoksille lopuksi punaista tomusokeria. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua