Kinuskilevykakku on helppo koristella näyttävään muotoon kermavaahtopursotuksella sekä tuoreilla marjoilla ja hedelmillä. Levykakku on valmiiksi leikattu 18 palaan.

Ainekset 18 kpl annosta

vispikermaa, sokeria ja vaniljasokeria
tuoreita marjoja tai hedelmäpaloja
sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Sulata valmiiksi paloiteltu Kinuskilevykakku; noin 1 vrk kylmiössä tai huoneenlämmössä noin 1 tunti.
  2. Vatkaa vaahtoutuva kerma vaahdoksi, mausta se kevyesti sokerilla ja vaniljasokerilla. Voit keventää halutessasi vaahtoa maitorahkalla. Laita vaahto pursottimeen, jossa on koristetylla ja koristele leivosten reunat kauniisti.
  3. Koristele leivokset tuorein marja- tai hedelmäpaloin ja sitruunamelissanlehdin.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.