Haettu sivustolta 20.4.2024 Koristellut kinuskileivokset Koristellut kinuskileivokset Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä laktoositon
Kinuskilevykakku on helppo koristella näyttävään muotoon kermavaahtopursotuksella sekä tuoreilla marjoilla ja hedelmillä. Levykakku on valmiiksi leikattu 18 palaan. Ainekset 18 kpl annosta 1 kpl Myllyn Paras Kinuskilevykakku (2000 g) vispikermaa, sokeria ja vaniljasokeria tuoreita marjoja tai hedelmäpaloja sitruunamelissan lehtiä Ohje Sulata valmiiksi paloiteltu Kinuskilevykakku; noin 1 vrk kylmiössä tai huoneenlämmössä noin 1 tunti. Vatkaa vaahtoutuva kerma vaahdoksi, mausta se kevyesti sokerilla ja vaniljasokerilla. Voit keventää halutessasi vaahtoa maitorahkalla. Laita vaahto pursottimeen, jossa on koristetylla ja koristele leivosten reunat kauniisti. Koristele leivokset tuorein marja- tai hedelmäpaloin ja sitruunamelissanlehdin. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Itsenäisyyspäivän Kinuskilevykakku Kuva Mustikkalevypiirakan koristelu Kuva Vaniljainen Mansikkalevykakku äitienpäivään
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua