Kauniin rustiikkiset kuviot leivän pinnalle syntyvät kuin itsestään kohottamalla leipätaikinaa puisessa korissa. Kokeile ja ihastu!

Ohje

  1. Sulata taikina. Jauhota puinen kori kauttaaltaan ja nosta taikina koriin. Kohota taikinaa nostatuskaapissa tai yhdistelmäuunissa 38–40 asteen lämmössä ja 55–65 % suhteellisessa kosteudessa 1–1,5 tunnin ajan.
  2. Kumoa leipä korista pellille ennen paistoa. Lämmitä uuni 240 asteeseen ja laita pelti uuniin.
  3. Anna paiston alussa voimakas höyrytys. Viiden minuutin kuluttua pudota lämpö 180 asteeseen. Avaa höyrypelti viimeisen viiden minuutin ajaksi. Korileivän paistoaika on 25–30 minuuttia.
Resepti:
Myllyn Paras

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.