Levykakut ja -piirakat voi laittaa tarjolle sellaisenaan tai koristella helposti näyttävämmäksi esimerkiksi tuoreilla marjoilla tai hedelmillä! Levykakun palat on helpointa leikata hieman kohmeisina.  

Ainekset 36 annosta

ananaskirsikoita
mintunlehtiä

Ohje

  1. Ota kinuskilevykakku sulamaan.
  2. Leikkaa kohmeisen kakun annospalat vielä puoliksi kolmion muotoon.
  3. Koristele ananaskirsikan puolikkailla ja mintunlehdillä.
  4. Tarjoile talon kauneimmilta astioilta.
Resepti:
Iiro Heinonen, Myllyn Paras Oy

Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi.

1 arviota

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.