Haettu sivustolta 30.9.2023 Kinuskileivos Kinuskileivos Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 3 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä laktoositon
Levykakut ja -piirakat voi laittaa tarjolle sellaisenaan tai koristella helposti näyttävämmäksi esimerkiksi tuoreilla marjoilla tai hedelmillä! Levykakun palat on helpointa leikata hieman kohmeisina. Ainekset 36 annosta 1 kpl Myllyn Paras Kinuskilevykakku (2000 g) ananaskirsikoita mintunlehtiä Ohje Ota kinuskilevykakku sulamaan. Leikkaa kohmeisen kakun annospalat vielä puoliksi kolmion muotoon. Koristele ananaskirsikan puolikkailla ja mintunlehdillä. Tarjoile talon kauneimmilta astioilta. Resepti: Iiro Heinonen, Myllyn Paras Oy
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Vaniljaisen Mansikkalevykakun koristelu Kuva Lakritsi-sitruunalevykakun koristelu Kuva Itsenäisyyspäivän Kinuskilevykakku
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua