Myllyn Paras Muna-Riisipasteija on valmiiksi muotoiltu kananmuna-riisitäytteinen pasteija. Muna-Riisipasteijoita ei tarvitse sulattaa ennen paistamista. Saat helposti pienen ruokaisan tarjottavan päällystämällä pasteijan tuorejuustolla sekä lohella.

Ainekset annosta

10
g
Arla smetana 42 %, laktoositon
5
g
siianmäti
10
g
lämminsavulohi
2
g
tuore ruohosipuli

Ohje

  1. Voitele halutessasi pasteijat kananmunalla. Pasteijat paistetaan 210-asteisessa uunissa n. 20 min. Mikäli pasteijat paistetaan sulaneina, hieman lyhyempi paistoaika riittää.
  2. Aseta laktoositon smetana, siianmäti, lämminsavulohi ja tuore ruohosipuli kauniisti pasteijan päälle.

 

Resepti:
Sami Virtakoski

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.