Haettu sivustolta 4.10.2024 Jing ja Jang Jing ja Jang Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 2 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä laktoositon
Levykakut- ja piirakat on helppo laittaa tarjolle sellaisenaan tai koristella mieleisillä raaka-aineilla. Pientä tvistiä levykakun pinnalle saat käyttämällä murskattua marenkia. Ainekset annosta 1 kpl Myllyn Paras Kuningatar Levypiirakka (1250 g) 1 kpl Myllyn Paras Tosca Levypiirakka (1200 g) murskattua marenkia Ohje Sulata levypiirakka. Huom. tarvittaessa voit sulattaa yksittäisiä palojakin. Levitä piirakkapalojen päälle murskattua marenkia ja tarjoile. Resepti: Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Kinuskilevykakkupalan koristelu Kuva Suklaalevykakkua ja vesimelonia Kuva Vaniljainen Mansikkalevykakku äitienpäivään
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua