Tämä ei ole pelkästään hampurilainen. Häränlihasta ja piparjuuresta saadaan tehtyä taattu makupari. Pikkelöity punasipuli antaa makua ja väriä tähän herkulliseen hampurilaissämpylään.

Ainekset 10 hengelle annosta

1
kg
ylikypsää häränrintaa
300
g
täysmajoneesi, laktoositon
25
g
piparjuuritahna
200
g
pikkelöity punasipuli
herneenversoja
suolaa
mustapippuri, jauhettu

Ohje

 

  1. Sulata Myllyn Paras Kaurainen Hampurilaissämpylöitä n. 1h huoneenlämmössä. Revi ylikypsä häränrinta kulhoon.
  2. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon täysmajoneesi ja piparjuuritahna. Sekoita kädellä varoen.
  3. Leikkaa sämpylät auki ja paahda halutessasi. Laita pohjien päälle lihatäytettä, pikkelöityä punasipulia ja lopuksi herneenversoja. Aseta kansi päälle.
Resepti:
12kuukautta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.