Haettu sivustolta 30.9.2023 Härällä täyttetty hampurilaissämpylä Härällä täyttetty hampurilaissämpylä Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä laktoositon
Tämä ei ole pelkästään hampurilainen. Häränlihasta ja piparjuuresta saadaan tehtyä taattu makupari. Pikkelöity punasipuli antaa makua ja väriä tähän herkulliseen hampurilaissämpylään. Ainekset 10 hengelle annosta 10 kpl Myllyn Paras Kaurainen Hampurilaissämpylä 1 kg ylikypsää häränrintaa 300 g täysmajoneesi, laktoositon 25 g piparjuuritahna 200 g pikkelöity punasipuli herneenversoja suolaa mustapippuri, jauhettu Ohje Sulata Myllyn Paras Kaurainen Hampurilaissämpylöitä n. 1h huoneenlämmössä. Revi ylikypsä häränrinta kulhoon. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon täysmajoneesi ja piparjuuritahna. Sekoita kädellä varoen. Leikkaa sämpylät auki ja paahda halutessasi. Laita pohjien päälle lihatäytettä, pikkelöityä punasipulia ja lopuksi herneenversoja. Aseta kansi päälle. Resepti: 12kuukautta
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua