Haettu sivustolta 3.12.2023 Cocktail Gourmee-herkut Cocktail Gourmee-herkut Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä laktoositon
Herkulliset pienet voitaikinasta pyöräytetyt cocktail-palat maistuvat varmasti esimerkiksi kokousvieraille tai tarjottavaksi erilaisiin tilaisuuksiin. Ainekset n. 100 kpl annosta 750 g Myllyn Paras GN-Voitaikinalevy (1 kpl) Päälle: 500 g pestoa 500 g jättikatkaravun pyrstöjä 500 g latva-artisokan sydämiä 400 g viiriäisen munia koristeluun tilliä Ohje Ota kuun mallisella (halkaisija n. 4 cm) piparimuotilla vähän sulaneista taikinalevyistä kuita. Paista 180 asteisessa kiertoilmauunissa tai n. 180-asteisen uunin keskiosassa 5-10 min. Päällyste: Keitä munat ja kuori ne sekä ravut. Halkaise taikinapyörylät. Yhdestä pyörylästä saat 2 pientä suupalaa. Laita halkaistuille taikinapohjille 1 tl pestoa ja päälle ohjeen mukaan pikkuherkkuja. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras Oy
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua