Vispipuuron valmistamiseen menee yli vartti, resepti on tässä harhaanjohtava. Kiehutteluun ja sitä edeltäviin vaiheisiin kuluu 15-30 minuuttia. Sen jälkeen jäähdyttelyssä kuluu useampi tunti ja vatkaamisessa helposti 15-20 minuuttia.
Reseptistä tulee hyvää, jos jäähdytät ja vatkaat ajan kanssa.
Ihanaa saat pikaisesti, jos tarjoat pursotettavan kermavaahdon kanssa. Hitaammin, jos vatkaat vaahdon itse.
Reseptistä puuttuu kalorimäärä per 100gr/ per koko hoito/ per annos. Se on sääli.
Varoitus: älä laita liikaa mannasuurimoita, tulee mautonta.
Vinkki: älä siivilöi kuoria, ihan turhaa.
Nestettä voi laittaa esim desin enemmän, jos haluaa keveämpää puuroa. Teen niin itse.
Reseptistä tulee hyvää, jos jäähdytät ja vatkaat ajan kanssa.
Ihanaa saat pikaisesti, jos tarjoat pursotettavan kermavaahdon kanssa. Hitaammin, jos vatkaat vaahdon itse.
Reseptistä puuttuu kalorimäärä per 100gr/ per koko hoito/ per annos. Se on sääli.
Varoitus: älä laita liikaa mannasuurimoita, tulee mautonta.
Vinkki: älä siivilöi kuoria, ihan turhaa.
Nestettä voi laittaa esim desin enemmän, jos haluaa keveämpää puuroa. Teen niin itse.