Anonyymi kirjoitti
25.9.2023 - 14:09
Vispipuuron valmistamiseen menee yli vartti, resepti on tässä harhaanjohtava. Kiehutteluun ja sitä edeltäviin vaiheisiin kuluu 15-30 minuuttia. Sen jälkeen jäähdyttelyssä kuluu useampi tunti ja vatkaamisessa helposti 15-20 minuuttia.
Reseptistä tulee hyvää, jos jäähdytät ja vatkaat ajan kanssa.
Ihanaa saat pikaisesti, jos tarjoat pursotettavan kermavaahdon kanssa. Hitaammin, jos vatkaat vaahdon itse.

Reseptistä puuttuu kalorimäärä per 100gr/ per koko hoito/ per annos. Se on sääli.

Varoitus: älä laita liikaa mannasuurimoita, tulee mautonta.
Vinkki: älä siivilöi kuoria, ihan turhaa.
Nestettä voi laittaa esim desin enemmän, jos haluaa keveämpää puuroa. Teen niin itse.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.