Anonyymi kirjoitti
8.10.2014 - 10:50
Tein juuri tätä rieskaa muuten ohjeen mukaan, mutta laitoin 2 dl turkkilaista jugurttia kermaviilin sijasta. Hyvin onnistui. Aika voimakkaasti maistuu tattarille. Eihän tattari pahaa ole, mutta kun allergioiden vuoksi en voi syödä vehnää, ohraa, ruista, riisiä enkä maissia niin alkaa tattaria olla vähän joka paikassa. Tätä ohjetta voisin jatkossa tuunata esim. perunaa muusina, hiutaleina tai jauhona mukaan laittamalla. Myös porkkana- tai juustoraaste sopisi varmaan. Yrttimausteitakin voisi kokeilla esimerkiksi oreganoa sekä ehkäpä aurinkokuivattuja tomaatteja ja/tai oliivia vähän mausteeksi. Osa siemenistäkin sopisi...
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.