Anonymous kirjoitti
14.6.2019 - 11:12
Tällä kertaa onnistuin kuivakakun teossa!! Kiitokset ja ylioppolasjuhla-pöytään kiva piriste..Ainoa, mitä mietin kakkua vatkatessa oli kanamunien ja sokerin välinen suhde, muttei sekään vaikuttanut lopputulokseen, vai vaikuttiko sittenkin positiivisesti, kun kakku ei jäänyt raa`aksi kuten tavallisesti. Ehkä se oli siis hyvä kun sokerivaahdotuksesta ei tullut sokerikakkua vastaava tulos.. Tätä jäin miettimään.
Tämä resepti on nyt sellainen, jota keskinkertaisena leipurina uskallan käyttää tulevissakin juhlissa tulevaisuudessa. Uskon nyt itseeni kuivakakunkin teossa ja olen jo yli viisikymppinen! Kiitos tästä reseptistä sen julkaisijalle!!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.