Anonymous kirjoitti
1.5.2019 - 16:51
Kokeilin tätä kakkua ensimmäistä kertaa. Mietin tämän , ja saksalaisen sitruunakakun välillä, valitsin tämän, siitä huolimatta, että ihmettelin venhäjauhojen määrää ??!! Käytin ohjeen vehnäjauhoja, mittaan aina aineet tarkkaan. Kun kaadoin taikinaa vuokaan , pahat epäilykset valtasivat jo mieleni. Taikina oli sitkeää liisteriä. Mielestäni vehnäjauhojen määrä on liian suuri ? Kakku on jauhokökkö, kova ja , mehevyydestä ei ole tietoakaan !! En keksi muuta syytä, kuin jauhojen suuri määrä , tai missä muussa mahtoi olla vika ? Mainittakoon, että olen keskinkertainen leipoja, mutta kahvikakuistani on aina pidetty, ja niitä on pyydetty jopa tuliaisiksi kahvipöytään.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.