Anonyymi kirjoitti
29.11.2015 - 16:27
Tämä on yksinkertaisesti paras pizzapohja. Parasta pizzaa tulee, kun kaulii pohjan todella ohueksi (melkein läpinäkyväksi) ja paistaa kuumassa uunissa kiviarinan päällä. Itse paistan noin 4-5 min leivinuunissa, jossa on noin 300-325 astetta. Pohjan pitää antaa tasata lämpönsä hiilien pudottamisen jälkeen, jotta pohja ei pala. Pizza paistetaan ilman peltiä leivinpaperin päällä (tai ilman paperia, jos osaa). Ensimmäisen pizzan paistumista pitää vahtia kurkkimalla lastan avulla pizzan alle. Seuraavat menee kellolla. Me yleensä paistetaan kerralla nelinkertainen annos, josta tulee neljä normaalin pellin kokoista pizzaa. Täytteitä pitää laittaa VÄHÄN, niinkuin pizzerian pizzoissa. Lopputuloksena on aivan herkullisia pizzoja, jotka päihittävät minkä tahansa pizzerian pizzat, kunhan käyttää laadukkaita täytteitä. Niin ja sitten vielä se juusto... se laitetaan täytteidän alle heti tomaattikasteikkeen päälle. Taas on leivinuuni kuumenemassa! Kiitos erinomaisesta reseptistä!
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.