Anonyymi kirjoitti
13.3.2005 - 14:27
Todella kummallisia ja tylsiä täyte-ehdotuksia, ananasmurska on ihan hyvää itämaisissa ruuissa mutta pizzassa kuuluu mielestäni 80-luvulle. Pizzaan voi laittaa täytteeksi vaikka mitä, kun vaan miettii ainesten yhteensopivuutta.

Minä laitan pohjaan vähän ruisjauhoja joukkoon. Pohjan päälle tomaattipuretta, ei kikkareista murskaa. Täytteksi esim:

murusteltua fetajuustoa
kuutioitua tuoretta tomaattia
parsaa
sesamin- tai auringonkukan siemeniä

Päälle edam- tai mozzarellaraastetta.

Pinaatti-fetapizza on myös älyttömän hyvää. Joko hakatuista tuorepinaateista tai pakastepinaatistakin. Pakastepinaatti kannattaa maustaa ripauksella suolaa ja valkosipulilla ja nostella lusikalla kokkareiksi.

Oreganon ohella pizzan päälle voi ripotella myös timjamia.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.